Apel la toți scafandrii aventuroși: Explorați mai adânc și mai mult timp cu Intro to Tech!

Ați visat vreodată să vă scufundați mai adânc sau să stați mai mult timp sub apă fără opriri de decompresie? Acest curs “Intro to Tech” este trambulina ta spre lumea palpitantă a scufundărilor tehnice.

Iată ce veți obține:

  • Scufundări mai profunde: Accesați în siguranță la adâncimi dincolo de limitele recreaționale (în cadrul certificării dvs. actuale), rămânând în același timp în cadrul directivelor fără decompresie.
  • Timp de fund extins: Bucurați-vă de scufundări mai lungi la adâncimi obișnuite, fără opriri de decompresie prelungite.
  • Bazele scufundărilor tehnice: Obțineți un gust al scufundărilor tehnice cu cunoștințe esențiale despre configurațiile echipamentului, planificarea avansată a gazelor și abilități perfecționate în ape deschise, cum ar fi flotabilitatea, reglajul și conștientizarea situației.

Nu este nevoie de experiență anterioară în scufundări tehnice!

Acest curs pentru începători este perfect pentru scafandrii certificați Open Water Divers (sau echivalent) cu un minim de 25 de scufundări înregistrate. Veți învăța într-un mediu controlat și distractiv, cu trei scufundări care nu vor depăși 23 de metri.

Bonus: Combinați Intro to Tech cu TDI Advanced Nitrox pentru o experiență și mai cuprinzătoare!

Sunteți gata să faceți pasul cel mare?

Pregătiți-vă să deblocați noi aventuri subacvatice cu Intro to Tech! Înscrieți-vă astăzi și descoperiți o lume nouă de posibilități de scufundări.

Vârsta minimă este de 18 ani (sau 15 ani cu acordul părinților).

Nu așteptați, faceți pasul cel mare și explorați adâncul albastru!