Cucerește adâncimi mai mari cu TDI Advanced Deep Air Diver Course

Împingeți-vă limitele scufundărilor și explorați tărâmuri subacvatice neatinse cu cursul TDI Advanced Deep Air Diver. Acest program vă duce abilitățile de scufundare la adâncime la nivelul următor, dându-vă posibilitatea de a vă aventura în siguranță până la 55 de metri / 180 de picioare folosind decompresia etapizată cu amestecuri de nitrox sau oxigen.

Extindeți-vă orizonturile de scufundare:

  • Stăpâniți decompresia etapizată: Scufundați-vă dincolo de limitele fără decompresie prin implementarea cu încredere a tehnicilor de decompresie etapizată planificată. Învățați să gestionați absorbția de azot prin opriri strategice în timpul ascensiunii, atenuând riscul de boală de decompresie.
  • Exploatați puterea nitroxului: Folosiți amestecurile de nitrox cu aer îmbogățit (EAN) pentru a vă prelungi timpul de fund și a reduce narcoza de azot, permițându-vă să stați mai mult timp la adâncime.
  • Explorați cu oxigen: Dobândiți cunoștințele și abilitățile necesare pentru a utiliza în siguranță oxigenul pentru decompresie, sporindu-vă și mai mult potențialul de explorare.
  • Aprofundați-vă expertiza tehnică: Perfecționați-vă competența în gestionarea gazelor, configurarea echipamentului, controlul flotabilității, procedurile de urgență și tacticile de scufundare în echipă, special concepute pentru scufundări mai profunde.

Puncte forte ale cursului:

  • Aplicație în lumea reală: Perfecționați-vă abilitățile prin patru scufundări de antrenament de peste 30 de metri, inclusiv două scufundări mai adânci de 40 de metri. Puneți-vă în practică cunoștințele teoretice sub îndrumarea unui instructor calificat.
  • Versatilitate în alegerea gazelor: Alegeți dintr-o gamă de amestecuri EAN și