Scufundări mai profunde cu Proceduri de decompresie Curs de scufundare: Explorați dincolo de limitele fără decompresie

Sunteți gata să vă aventurați dincolo de scufundările de agrement și să dezvăluiți secretele unor lumi subacvatice mai profunde? Cursul Decompression Procedures Diver este poarta de acces către scufundările tehnice.

Pornind de la bazele cursului Nitrox avansat, acest program vă învață abilitățile sofisticate de scufundare cu decompresie planificată în etape. Veți învăța să folosiți tabele de scufundări generate de calculator și să planificați meticulos scufundări care se extind dincolo de limitele fără decompresie, ajungând la adâncimi de 45 de metri / 150 de picioare.

Învățăminte cheie:

Stăpâniți decompresia etapizată: Înțelegeți teoria și complexitatea scufundărilor cu decompresie etapizată, în care faceți opriri planificate la adâncimi specifice în timpul ascensiunii pentru a gestiona absorbția de azot și a evita boala de decompresie.
Navigați cu precizie de computer: Dobândiți experiență în utilizarea computerelor de scufundare avansate pentru a planifica, monitoriza și executa scufundări cu decompresie cu cea mai mare precizie.
Reglați cu precizie gestionarea gazelor: Perfecționați-vă abilitățile de manipulare a diverselor amestecuri de gaze, inclusiv a amestecurilor de nitrox cu aer îmbogățit (EAN) și oxigen, respectând în același timp protocoalele de siguranță și limitările actuale ale certificării dumneavoastră.
Stăpâniți elementele esențiale ale scufundărilor tehnice: Perfecționați-vă abilitățile în configurarea echipamentului, controlul flotabilității, procedurile de urgență și tehnicile de scufundare în echipă adaptate pentru scufundări mai profunde.

Puncte forte ale cursului:

  • Experiență din lumea reală: Puneți-vă în practică cunoștințele nou dobândite printr-o serie