Aprofundați-vă scufundările cu TDI Advanced Nitrox Diver Course

Deblocați limitele extinse fără decompresie și explorați adâncimi ca niciodată.

Cursul TDI Advanced Nitrox Diver vă propulsează pe tărâmul scufundărilor tehnice prin stăpânirea amestecurilor avansate de nitrox. Acest program cuprinzător vă echipează cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru a utiliza în siguranță aerul îmbogățit nitrox (EAN) cu concentrații de oxigen cuprinse între 21% și 100% pentru scufundări care ating adâncimi de 40 de metri / 130 de picioare.

Scufundări mai profunde și mai inteligente:

  • Exploatați puterea nitroxului: Descoperiți beneficiile utilizării amestecurilor de nitrox pentru a vă extinde limitele fără decompresie, pentru a reduce narcoza de azot și pentru a vă bucura de timpi de fund mai lungi.
  • Stăpâniți gestionarea complexă a gazelor: Învățați procedurile și tehnicile adecvate pentru manipularea și utilizarea în siguranță a amestecurilor nitrox cu aer îmbogățit, inclusiv considerațiile privind toxicitatea oxigenului.
  • Navigați în abilitățile tehnice de scufundare: Perfecționați-vă abilitățile de decompresie accelerată, de planificare avansată a scufundărilor, de gestionare meticuloasă a gazelor, de control precis al flotabilității și de utilizare competentă a tabelelor de scufundare și a computerelor.

Experimentați emoția scufundărilor tehnice:

  • 4 scufundări în ape deschise: Puneți în practică cunoștințele nou dobândite prin patru scufundări antrenante, aplicându-vă abilitățile în scenarii din lumea reală.
  • Explorarea noilor echipamente: Familiarizați-vă cu echipamentul specializat utilizat în scufundările tehnice, stăpânind configurația și funcționarea corectă.

Condiții prealabile:

  • Vârsta minimă: 18 ani (sau 15 ani cu acordul părinților).